+355 68 44 81 854

Loading…

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Tranvertine
Granil
Rërë
Gurë
Cakull
Stabilizant

Shoqëria “INERTE EXPRESS” sh.p.k u krijua në Shtator të vitit 2007 me seli në Valias Tiranë; ndërsa puna për prodhimin dhe shpërndarjen e inerteve ka nisur në Korrik të vitit 2007 dhe ka funksionuar njëkohësisht në tri pika, ne Fushë  – Mëzez, në Valias dhe në Borizan të Krujës; ku punohet për nxerrjen e lendës së parë për prodhimin e inerteve.
Shitja e produkteve të prodhuara në përgjithësi bëhet në bazë të kontratave disa vjeçare; të lidhura me shoqëri  të mëdha të linjave të betonit, si:  “Alba-Beton”, “Edil.AL.IT”, “Euro-Beton-2005”, “Romario Sh.p.k”, “AL-GI”, “Alb-Adriatik Sh.p.k”, “Riviera Sh.p.k”. Me shoqëri të sipërmarrjeve të punimeve të ndërtimit si: “Dhimitër  Manxhari sh.p.k”, “Cotoni Center”, “KURTI - 07”, “Trebeshina shpk”, “Pavel Construksion”. Si dhe klientë të vegjël të pikave të shitjes së inerteve dhe klientë privat.

Kreu

Rreth Nesh

Shërbime

Produkte

Projekte

Galeria

Kontakt