+355 68 44 81 854

Produkte

1. TRANVERTINA

Është një gurë i fortë, i cili është njëkohësisht funksional dhe tërheqës. Pllakat travertinë janë të çmuara dhe duan pëkujdesje të veçantë. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e ndërtesave, për tjegulla në shtëpitë e banimit për ndërtesat tregëtare dhe për mure decorative. 

2. RËRE 0.3 mm / 0.5 mm

3. GRANIL 1 / GRANIL 2

4. GURË

5. ÇAKULL

6. STABILIZANT

Kreu

Rreth Nesh

Shërbime

Produkte

Projekte

Galeria

Kontakt