+355 68 44 81 854

Loading…

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Produkte Frontpage

Cakull

Agregatët e Inerte Express janë të grimcuar dhe shqyrtohen për të krijuar një formë të shkëlqyer guri rërë nga më të lartë te cilësise dhe prodhimi. Agregati ynë është eksportuar për përdorim në të lartë nesipërfaqe te rezistencës, autostradë dhe janë prodhuar dhe furnizuar në përputhje me standardet.

 

Gurë

Inerte Express shpk  operon me gurore që janë të vendosur ne forme strategjike ne periferi te qytetit, për të siguruar një shërbim më të përgjegjshëm dorëzimi. Ne ofrojmë çmime konkurruese për produktet tona gurore dhe me miratimin e zhvillimit inovative produkt ne jemi të sigurt për të siguruar materiale me cilësi të lartë për klientët tanë në gjeneratën e ardhshme .

Guida e materialeve

1. Qellimi I materialeve

• Kate Nën toke, rruge dhe parking  
• Nivelet fundore për katet nen toke, rruget dhe parkinget
• Gur kullimi
• Daljet e rrugeve ose agregat për beton
• bedding Pipe
• Flag / Asfaltim hedhjen tulla

 

2. Guida e Sugjeruar e materialeve

• 100mm crusher run & 50mm crusher run
• Verbues
• 100mm clean & 50mm clean
• 14mm screenings
• 6mm screenings
• Gure I grimcuar

Granil

Granili tradicional - bazë standarde për shumicën e mbulesave për dekada të tëra . I nxjerre nga guroret në fabrikat tona duke përdorur Kilkeel per te larë rërë dhe Çimento CEMII . Produkt I nje cilesie të lartë. 

Rërë

Inerte Express shpk  operon me gurore që janë të vendosur ne forme strategjike ne periferi te qytetit, për të siguruar një shërbim më të përgjegjshëm dorëzimi. Ne ofrojmë çmime konkurruese për produktet tona gurore dhe me miratimin e zhvillimit inovative produkt ne jemi të sigurt për të siguruar materiale me cilësi të lartë për klientët tanë në gjeneratën e ardhshme .

Guida e materialeve

1. Qellimi I materialeve

• Kate Nën toke, rruge dhe parking  
• Nivelet fundore për katet nen toke, rruget dhe parkinget
• Gur kullimi
• Daljet e rrugeve ose agregat për beton
• bedding Pipe
• Flag / Asfaltim hedhjen tulla

2. Guida e Sugjeruar e materialeve

• 100mm crusher run & 50mm crusher run
• Verbues
• 100mm clean & 50mm clean
• 14mm screenings
• 6mm screenings
• Gure I grimcuar

Stabilizant

Stabilizant tradicional - bazë standarde për shumicën e mbulesave për dekada të tëra . I nxjerre nga guroret në fabrikat tona duke përdorur Kilkeel per te larë rërë dhe Çimento CEMII . Produkt I nje cilesie të lartë. 

Tranvertine

Është një gurë i fortë, i cili është njëkohësisht funksional dhe tërheqës. Pllakat travertinë janë të çmuara dhe duan pëkujdesje të veçantë. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e ndërtesave, për tjegulla në shtëpitë e banimit për ndërtesat tregëtare dhe për mure decorative. 

Kreu

Rreth Nesh

Shërbime

Produkte

Projekte

Galeria

Kontakt