+355 68 44 81 854

Loading…

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Stabilizant tradicional - bazë standarde për shumicën e mbulesave për dekada të tëra . I nxjerre nga guroret në fabrikat tona duke përdorur Kilkeel per te larë rërë dhe Çimento CEMII . Produkt I nje cilesie të lartë. 

Kreu

Rreth Nesh

Shërbime

Produkte

Projekte

Galeria

Kontakt