+355 68 44 81 854

Loading…

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Agregatët e Inerte Express janë të grimcuar dhe shqyrtohen për të krijuar një formë të shkëlqyer guri rërë nga më të lartë te cilësise dhe prodhimi. Agregati ynë është eksportuar për përdorim në të lartë nesipërfaqe te rezistencës, autostradë dhe janë prodhuar dhe furnizuar në përputhje me standardet.

 

Kreu

Rreth Nesh

Shërbime

Produkte

Projekte

Galeria

Kontakt