+355 68 44 81 854

Për sa i përket tregëtimit të inerteve, disponon mjetet dhe fuqinë puntore për ta shpërdarë atë në sasi, kohë dhe vendodhje. Ndër të tjera shoqëria ka në pronësi 5 (pesë) kamionë të tonazhit të rëndë, 3 (tre) koka tërheqëse, ngarkues vetëlëvizës (fadroma) etj.. 

Kreu

Rreth Nesh

Shërbime

Produkte

Projekte

Galeria

Kontakt