+355 68 44 81 854

Një degë tjetër e aktivitetit tonë është dhe transporti. Shoqëria transporton produktet e prodhura prej saj, si brenda dhe jashtë Shqipërisë. Për sa i përket transporteve, ne disponojmë mjetet e nevojshme për të transportuar të gjitha llojet e mallrave apo materialeve që mund të na kërkojnë klientë të ndryshëm.

Kreu

Rreth Nesh

Shërbime

Produkte

Projekte

Galeria

Kontakt