+355 68 44 81 854

Inerte Express


Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit dhe ofertat tona. Inerte Express
Joomla Extensions powered by Joobi

Inerte Express shpk operon me gurore që janë të vendosur ne forme strategjike ne periferi te qytetit, për të siguruar një shërbim më të përgjegjshëm dorëzimi. Ne ofrojmë çmime konkurruese për produktet tona gurore dhe me miratimin e zhvillimit inovative produkt ne jemi të sigurt për të siguruar materiale me cilësi të lartë për klientët tanë në gjeneratën e ardhshme .

Guida e materialeve

1. Qellimi i materialeve

• Kate Nën toke, rruge dhe parking  
• Nivelet fundore për katet nen toke, rruget dhe parkinget
• Gur kullimi
• Daljet e rrugeve ose agregat për beton
• bedding Pipe
• Flag / Asfaltim hedhjen tulla

2. Guida e Sugjeruar e materialeve

• 100mm crusher run & 50mm crusher run
• Verbues
• 100mm clean & 50mm clean
• 14mm screenings
• 6mm screenings
• Gure i grimcuar

Kreu

Rreth Nesh

Shërbime

Produkte

Projekte

Galeria

Kontakt