+355 68 44 81 854

Inerte Express


Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit dhe ofertat tona. Inerte Express
Joomla Extensions powered by Joobi

Është një gurë i fortë, i cili është njëkohësisht funksional dhe tërheqës. Pllakat travertinë janë të çmuara dhe duan pëkujdesje të veçantë. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e ndërtesave, për tjegulla në shtëpitë e banimit për ndërtesat tregëtare dhe për mure dekorative. 

Kreu

Rreth Nesh

Shërbime

Produkte

Projekte

Galeria

Kontakt