For further
informations
+355 68 44 81 854

Loading…

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

Ne mbulojmë të
gjitha nevojat
tuaja

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Tranvertine
Gravel
Sand
Limestone
Chippings
Stabilizer

Inerte Express shpk operon me gurore që janë të vendosur ne forme strategjike ne periferi te qytetit, për të siguruar një shërbim më të përgjegjshëm dorëzimi. Ne ofrojmë çmime konkurruese për produktet tona gurore dhe me miratimin e zhvillimit inovative produkt ne jemi të sigurt për të siguruar materiale me cilësi të lartë për klientët tanë në gjeneratën e ardhshme .

Guida e materialeve

1. Qellimi i materialeve

• Kate Nën toke, rruge dhe parking  
• Nivelet fundore për katet nen toke, rruget dhe parkinget
• Gur kullimi
• Daljet e rrugeve ose agregat për beton
• bedding Pipe
• Flag / Asfaltim hedhjen tulla

2. Guida e Sugjeruar e materialeve

• 100mm crusher run & 50mm crusher run
• Verbues
• 100mm clean & 50mm clean
• 14mm screenings
• 6mm screenings
• Gure i grimcuar

Home

About Us

Services

Products

Projects

Gallery

Contact Us